Vind een auto die is afgestemd op jouw budget
In enkele stappen een autofinanciering aanvragen

In enkele klikken je eigen auto

Kies een auto die het beste bij jou past

Gebruik de slimme Car4You autozoeker van Credit4You. Vind daarmee in enkele klikken een auto die perfect bij jou past én die is afgestemd op jouw budget. Geef ten eerste aan of je een personenauto of een bedrijfswagen zoekt. Misschien heb je een voorkeur voor een bepaald automerk en type auto? Of moet het perse een auto uit een specifiek bouwjaar zijn, en het liefst met zo min mogelijk kilometers op de teller? Al jouw wensen en voorkeuren geef je door aan onze slimme Car4You autozoeker. Deze toont vervolgens het beste en meest actuele autoaanbod! 

 

Autofinanciering berekenen

Bereken je budget

Ontdek binnen een paar seconden met welk budget jij een auto kan financieren. Vul daarvoor hierboven de belangrijkste gegevens in.

Auto zoeken

Zoek een auto

Is het budget bekend? Gebruik dan onze slimme en razendsnelle autozoeker en vind een auto van je dromen. Deze sluit aan bij jouw budget.

Online autofinanciering aanvragen

Online aanvragen

Een auto gevonden? Vraag dan direct daarvoor online een autolening aan bij Credit4You. Bespoedig het aanvraagproces en vul het formulier volledig in.

Nieuwe auto rijden

Rij in je nieuwe auto!

Wij gaan akkoord met jouw aanvraag en sturen je een offerte. Stuur deze ondertekent retour. De nieuwe auto kan jij binnen enkele dagen ophalen!

Vind een auto die bij je past

Auto financieren? Credit4You.nl regelt auto financieringen voor particulieren en ondernemers. Car4You is de auto site van Credit4You.nl. Als intermediair zijn we niet gebonden aan externe partijen. Daarom kunnen we voor jou écht de goedkoopste auto lening afsluiten. We vergelijken alleen de beste banken, financial lease en financieringsmaatschappijen op basis van rente en voorwaarden. Zelf auto leningen vergelijken is een hele klus. Er zijn zoveel factoren waarmee je rekening moet houden. Bespaar veel geld en laat daarom Credit4You.nl voor jou de kastanjes uit het vuur halen. Auto financieren? Credit4You.nl...waar anders?

Bereken je budget »

Een auto particulier financieren

...voor een vast bedrag per maand

Veel particulieren maken de fout om te kiezen voor een autolening zonder vastigheid. Auto financieren? Bouw dan veel vastigheid in en kies voor een persoonlijke lening auto. Je betaalt via ons maandelijks altijd hetzelfde bedrag. De rente is bij de maandtermijnen inbegrepen. Jij weet van te voren exact wat de totale autolening kosten zijn. Ook de looptijd van de autofinanciering is bekend. Wij zijn in alles duidelijk en transparant!

Een auto zakelijk financieren

Financial lease voor ondernemers

Een personenauto of bedrijfswagen zakelijk laten financieren via Credit4You.nl? Wij regelen voor zzp'ers, mkb'ers, B.V.'s en andere bedrijfsvormen de goedkoopste autofinanciering op basis van financial lease. Financial lease voor (startende) ondernemers biedt veel voordelen. Je betaalt maandelijks een vast leasetarief. Je bent economisch eigenaar van de zakelijke leaseauto en kan daarom van fiscaal voordeel profiteren. Lease een nieuwe auto of kies voor een financial lease occasion.

Over Car4You

Sinds 1999 een vertrouwd adres

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van consumptief krediet.

Door onze samenwerking met de beste banken en kredietverstrekkers bieden wij jou de meest voordelige leningen, kredieten en financieringen voor auto's tegen de beste voorwaarden.

Credit4You.nl biedt de garantie van volledige transparantie. Helderheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als klant sta jij centraal en daar is onze persoonlijke service op afgestemd. Meer over Credit4You.nl »

#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange