Ontdek Car4You

Een auto voor een vast bedrag per maand

Als je een nieuwe auto kan kopen met eigen geld, dan moet je dat doen. Alleen is dat voor 80% van de Nederlanders niet weggelegd. Voor jou waarschijnlijk ook niet. Koop dan nooit een auto op afbetaling maar kies voor een betrouwbaar en goedkoop alternatief: Financier je auto via Car4You voor een vast bedrag per maand. Car4You is een onderdeel van Credit4You. Bij ons kan je kiezen uit diverse soorten autofinancieringen waarmee je een nieuwe of gebruikte auto koopt. Bereken rechts van deze pagina hoeveel geld je kan lenen. Vervolgens zoek je naar een personenauto of bedrijfswagen die perfect past bij jouw budget.

Wat is Car4You

Car4You is een label van Credit4You. Car4You vergelijkt alle soorten financieringen voor bedrijven en particulieren bij de beste banken en kredietverstrekkers van Nederland. Zo kan je óók voor een zakelijke of particuliere autolening bij Car4You terecht. Wij regelen alles voor je. Liever eerst een vrijblijvend en gratis leenadvies op maat? Geen punt. Wij voorzien je gratis van de broodnodige informatie en adviezen. Als je bij ons geld leent voor een personenauto of bedrijfswagen, dan rij je al binnen een paar dagen in je gewenste auto. Kies dan wel voor een wagen uit onze eigen autovoorraad.

Autobedrijven van Car4You

De voertuigen van Car4You worden door autobedrijven, waarmee wij samenwerken, op onze website geplaatst. Het aanbod wordt dagelijks ververst en uitgebreid. Uiteraard kan je met onze goedkope autofinanciering ook een auto kopen die je ergens anders hebt zien staan.

Voordelen van Car4You

Het grootste compliment voor ons? Dat is als klanten mensen in hun eigen omgeving attenderen op Car4You. En dat komt gelukkig dagelijks voor. De voordelen van Car4You zijn dan ook legio. Niet alleen zet je een zeer ervaren en betrouwbare intermediair voor jou aan het werk. Ook leen je gegarandeerd geld tegen de laagste rentetarieven en met de beste leenvoorwaarden. Car4You vergelijkt voor jou namelijk alleen de beste autoleningen bij betrouwbare banken en kredietverstrekkers. Tijdens onze lening vergelijking hebben we niet alleen oog voor het geheel maar letten we ook in het bijzonder op de details. Details waar jij, als leek op leengebied, anders nooit aandacht aan zou hebben geschonken. Je sluit bij Car4You een financiering af naar keuze. Gebruik daarvoor de informatie op onze site of vraag ons om advies. Een groot voordeel is verder dat je bij ons alles online kan regelen. En je kunt op Car4You zoeken naar een auto die perfect past binnen jouw budget.

Voor wie is Car4You

Car4You sluit niemand buiten. Wij doen niet aan vooroordelen. Zo kunnen zelfs startende ondernemers zonder jaarcijfers bij ons een financiering afsluiten. Ook particulieren komen bij ons eerder in aanmerking voor de beste autolening. Natuurlijk toetsen wij uw gegevens bij de BKR (Bureau Krediet Registratie) en hebben we ons te houden aan de regels die de AFM opstelt. Maar als je geld kan lenen dan kan je geld lenen. Zo redeneren wij. Car4You is dé financier voor particulieren en ondernemers!