Tuin Aanleg Financieren En Boetevrij Aflossen

De tuin krijgt steeds meer aandacht en is inmiddels te zien als een verlengstuk van je woning. Je wilt je tuin dan ook mooi ingericht hebben om er extra veel plezier aan te beleven. Het aanleggen ervan kost geld, maar het is mogelijk om een lening voor een tuin af te sluiten. Geld lenen voor een tuin tegen duidelijke voorwaarden en de laagste rente is dan ideaal. Bij Credit4You is dat mogelijk.

Tuin aanleggen of vernieuwen

Een tuin aanleggen of vernieuwen kost geld als je het uitbesteedt. Houd rekening met gemiddelde kosten tussen 50 euro en 100 euro per m2. Het gaat daarbij om de aanleg inclusief de arbeidskosten van de hovenier. Je krijgt daarvoor een tuin die helemaal naar je wens is ingericht en waar je alle seizoenen van geniet. Je hoeft geen geld achter de hand te hebben om een droomtuin te laten maken. Geld lenen voor de aanleg van een tuin is tegenwoordig namelijk heel gebruikelijk. Er zijn steeds meer mensen die bij Credit4You speciaal voor een nieuwe tuin een lening afsluiten. Wil je dat ook? Neem contact op voor meer informatie.

Persoonlijk lening tuin

De kosten voor het aanleggen van een tuin maken het ideaal om voor een persoonlijke lening af te sluiten. Dat is een lening voor een tuin die een vaste looptijd heeft met vaste maandbedragen inclusief vaste rente. Een persoonlijke lening is daarom een overzichtelijke kredietvorm. Bij Credit4You profiteer je bovendien van het voordeel dat je boetevrij extra mag aflossen. Heb je bijvoorbeeld een meevaller dan los je naar wens extra af. Er zijn ook opties om een extra hypotheek voor je nieuwe tuin af te sluiten. Dat kost alleen wel extra geld als je geen verhoogde inschrijving in je hypotheekakte hebt. Denk aan kosten voor de taxateur en notaris. Bij een persoonlijke lening voor je tuin heb je niet met deze extra kosten te maken.

Rente persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

De rente over een lening is fiscaal aftrekbaar als er sprake is van woningverbetering. Het aanleggen van een tuin valt onder de noemer van woningverbetering. In elk geval indien er sprake is van aanleg van nieuwe beplanting, vijveraanleg, tuinrenovatie en het plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes en terrasoverkappingen. Wat dat betreft is de rente op de lening voor je tuin in deze situaties aftrekbaar. Check op de site van de Belastingdienst de voorwaarden voor fiscale aftrek van rente maar eens.

Lening oversluiten en bijlenen voor een tuin

Zit je in de situatie dat je momenteel nog andere leningen aflost? Denk dan eens na over het financieren van je tuin in combinatie met het oversluiten van je leningen. Wij zoeken graag voor je uit of het voordelig voor je is om over te sluiten. Dan heb je een win-win situatie met als voordeel dat je nog maar één lening hebt. Dat is overzichtelijk en goedkoper en je krijgt ook nog eens een nieuwe tuin.

Lening aanvragen voor een tuin

Hoeveel kan ik lenen voor een tuin? Dat hangt af van je financiële omstandigheden. Bereken daarom wat verantwoord is om te lenen. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin de goedkoopste lening aanvragen? Dan zit je bij Credit4You altijd goed met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bel naar 0541 571690 of stuur een WhatsApp naar 06 572 46 043 en je krijgt binnen een werkdag bericht.

Lening aanvragen voor tuinaanleg »
 

« Terug naar overzicht
#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange