Lening Isoleren Eigen Woning En Boetevrij Aflossen

Wil je energie besparen en milieuvriendelijke maatregelen nemen? Er zijn allerlei manieren om je huis te isoleren. Bijvoorbeeld met vloerisolatie net als met dubbel glas of door dakisolatie te nemen. Een isolatie lening biedt uitkomst om een van deze maatregelen of meerdere tegelijk door te voeren. Bij Credit4You is een lening voor het isoleren van je woning extra goedkoop. Weet je waarom? Omdat je bij ons de laagste rente krijgt op geld lenen voor isolatie.

Huis isoleren

Het isoleren van je eigen woning - in de vorm van vloerisolatie, muurisolatie, dubbel glas of dakisolatie - is een slimme investering. Met het doorvoeren van deze maatregelen verlaag je namelijk de energierekening. Je houdt de warmte binnen en de kou blijft na de isolatie buiten. De kosten variëren per isolerende maatregel. Zo betaal je voor het isoleren van spouwmuren bijvoorbeeld rond de 2.000 euro voor een hoekwoning. Dat levert je echter ook een jaarlijkse besparing op van bijna 600 euro. De investering is te realiseren met een lening voor de isolatie van je huis. Bij Credit4You sluit je namelijk gemakkelijk een persoonlijke lening af. Dat is ideaal als je geen spaargeld hebt of dat liever op je bankrekening wilt houden.

Persoonlijk lening voor huis isolatie

Een persoonlijke lening voor de isolatie van je woning is een uitstekende vorm van financiering. Weet je waarom? Omdat het bij het isoleren van je woning niet om extreem hoge bedragen gaat. Een lening van 2.000 euro of 5.000 euro kent bovendien een beperkte looptijd en je betaalt iedere maand een gelijk bedrag. Vergeet daarbij ook niet dat je nog geld bespaart als je huis eenmaal geïsoleerd is. Tel daarbij de lage rente nog eens op en het is nog voordelig ook om bij Credit4You geld te lenen voor woningisolatie. Het is dan ook niet nodig om een extra hypotheek te nemen, waar je nog eens extra kosten voor kwijt bent. Denk aan notariskosten en taxatiekosten die daarbij komen kijken als je geen verhoogde inschrijving hebt in je hypotheekakte.

Rente persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

In sommige situaties heb je de mogelijkheid om de rente van de lening voor isolatie fiscaal af te trekken. Dat is mogelijk als het om een verbouwing of om een verbetering van je huis gaat. Bij de genoemde isolerende maatregelen is dat uiteraard het geval. Kijk voor alle informatie hierover op de site van de Belastingdienst.

Tips geld lenen voor isolatie eigen woning

Wil je geld lenen voor het isoleren van je eigen woning? Bekijk de volgende financiële tips

  • Kijk altijd goed naar de lening voorwaarden als jij deze isolerende en energiebesparende maatregelen gaat financieren. Mag jij bijvoorbeeld tussentijds extra versneld aflossen? En kost het extra aflossen geld?
  • Vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Geen tijd? Credit4You vergelijkt alle aanbieders voor jou!

Lening oversluiten en bijlenen voor een isolatie

Credit4You biedt de gelegenheid om lopende leningen samen te voegen en om bij te lenen voor woningisolatie. Dat schept duidelijkheid en voorziet in rust in de financiële situatie, omdat je dan nog maar met één lening te maken hebt. Het is zelfs vaak voordeliger om bestaande en dure kredieten naar een nieuwe lening over te sluiten. Wil je weten of dat voor jou ook geldt? Neem dan contact op met Credit4You.

Lening aanvragen voor huis isolatie

Hoeveel kan ik lenen voor isolatie van mijn woning? Dat hangt van je financiële situatie af. Bereken wat financieel verantwoord is om te lenen. Bij het financieren van isolatie besparende maatregelen - zoals vloerisolatie, muurisolatie, dubbel glas of dakisolatie - voor je huis de goedkoopste lening aanvragen? Dat regel je bij Credit4You waar je met de laagste rente het voordeligst uit bent. Bel naar 0541 571690 of stuur een WhatsApp naar 06 – 827 86 246. Je krijgt altijd binnen 24 uur op werkdagen een reactie.

Lening aanvraag voor isolatie Â»

 

« Terug naar overzicht
#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange