Groene Lening: Duurzaam Investeren In Uw Eigen Woning

Een groene lening is de beste keuze voor een duurzame investering in je eigen woning. Heb je bijvoorbeeld plannen om je huis te isoleren? Of om van een milieuvriendelijke energiebron gebruik te maken? Dan is er sprake van het verduurzamen van je eigen woning. Het is dan vrij logisch dat je het duurzaamheidskarakter ook laat terugkomen in een groene lening. Bij Credit4You heb je de mogelijkheid om een verduurzamings lening af te sluiten.

Groene lening: van warmtepomp tot en met zonnepanelen

Duurzame investeringen zijn populair als het gaat om het verbeteren van je woning. Laaat je bijvoorbeeld zonnepanelen installeren dan is dat te combineren met de aanvraag voor een energielening. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen en daarom is het handig om een goedkope groene lening af te sluiten bij Credit4You. Dat is eveneens mogelijk als je de goedkoopste lening wenst voor de aanschaf en installatie van een warmtepomp. Kies daarom voor een financiering met een lage rente met een groene lening.

  • Zonnepanelen, zonneboiler
  • Vloerisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie
  • Ramen, deuren en kozijnen
  • Warmtepomp, warmte-terugwinsysteem
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren, ventilatierooster en windturbine
  • Biomassaketel, palletkachel en Micro-WWK/HR(e)-ketel

Het verduurzamen van je woning is op allerlei manieren te realiseren. Groene leningen zijn voor allerlei milieubesparende verbeteringen af te sluiten. Het voordeel is bovendien dat je bespaart op de energiekosten. Dat betekent dat de investering en de lage kosten op een energielening snel terug te verdienen zijn.

Afgestemd op jouw energiebesparende maatregelen

Credit4You voorziet als het om de financiering gaat om je woning te verduurzamen in een perfecte afstemming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de looptijd van de groene lening af te stemmen op de energiebesparende maatregelen. De looptijd van de verduurzamings lening varieert dan ook van vijf tot vijftien jaar. Bovendien is er sprake van het aangaan van een verantwoorde lening. Daarom is het te lenen bedrag afgestemd op uw financiële mogelijkheden. Op het moment dat de energiebesparende maatregelen zijn ingevoerd, profiteer je direct al van de terugverdienfactor.

Offerte aanvragen bij GreenLoans

Credit4You werkt op het gebied van groene leningen samen met GreenLoans. Als partner van GreenLoans dragen wij daarom eveneens bij aan de duurzaamheid. Je hebt voor het financieren van zonnepanelen, vloerisolatie, warmtepomp, kunststof kozijnen, of andere energiebesparende maatregelen de mogelijkheid vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bereken het benodigde bedrag en wat je kan lening om bij GreenLoans een groene lening aan te vragen. Heb je vragen bel dan even naar 0541 – 571 690 of stuur ons via WhatsApp bericht naar 06 – 827 86 246.

GreenLoans aanvragen
 

« Terug naar overzicht
#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange