Lening Voor Verbouwing En Boetevrij Aflossen

Een lening voor een verbouwing is een ideale manier om verbeteringen door te voeren in je eigen woning. Bijvoorbeeld als je geen spaargeld hebt of dat niet wilt aanwenden om je woning te verbouwen. Het afsluiten van een lening voor een renovatie van je eigen woning ligt dan voor de hand. Doe je dat via Credit4You dan is er versneld af te lossen als je een keer een meevaller hebt. Of als je geld overhoudt aan het einde van de maand. Boetevrij aflossen is namelijk toegestaan.

Verbouwing

Een opknapbeurt verhoogt de waarde van je eigen woning. Heb je een huurhuis dan verhoog je met een verbouw het woonplezier. In beide situaties is het afsluiten van een lening voor een verbouw mogelijk. Bijvoorbeeld als je de oude keuken wilt vervangen door een moderne keuken. Of als je de badkamer wilt opknappen. Zo is het ook mogelijk een renovatie uit te voeren om meer ruimte te creëren. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de woonkamer of door een dakkapel te laten plaatsen. Dergelijke verbouwingen zijn prima te realiseren met een persoonlijke lening.

Persoonlijk lening verbouwing

Een persoonlijke lening voor een verbouwing biedt meerdere voordelen. Er is sprake van een vaste looptijd en van een vaste rente. Je betaalt steeds hetzelfde bedrag per maand, waarbij de rente gelijk blijft. De looptijd staat vooraf bovendien vast en het is mogelijk om naar wens van de optie boetevrij aflossen gebruik te maken. Extra aflossen mag altijd bij Credit4You. Overweeg je om voor een aanbouw of renovatie van je woning een extra hypotheek te nemen? Denk dan wel even goed na. Je betaalt dan taxatiekosten, notariskosten en wellicht eveneens advieskosten als er in de hypotheekakte geen verhoogde inschrijving is opgenomen. Deze kosten zijn er niet als je met een persoonlijke lening de opknapbeurt van je eigen woning uitvoert.

Verbouwing woning: populair onder eigen huis bezitters

  • badkamer
  • verbouwing huis
  • zolder
  • keuken
  • schuur
  • garage
  • toilet

Rente persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

De rente over de lening voor de verbouwing is aftrekbaar als het je eigen woning betreft. De fiscale aftrekbaarheid is toegestaan omdat je het geld van de lening voor de renovatie van je eigen huis gebruikt. Daarom is deze rente net als bij een hypotheek aftrekbaar. De site van de Belastingdienst voorziet in meer informatie over de fiscale aftrek van rente bij een persoonlijke lening voor verbetering van je eigen woning.

Tips geld lenen voor verbouwing

Wil je geld lenen voor een verbouwing? Bekijk de volgende financiële tips

  • Kijk altijd goed naar de leningvoorwaarden als jij je aanbouw - verbouw gaat financieren. Mag jij bijvoorbeeld tussentijds extra versneld aflossen? En kost het extra aflossen geld?
  • Vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Geen tijd? Credit4You vergelijkt alle aanbieders voor jou!
  • Controleer na de verbouw - aanbouw ook uw lopende verzekeringen. Heeft de renovatie een daadwerkelijke waardestijging opgeleverd bijvoorbeeld? Misschien moet u de dekking van uw inboedelverzekering of opsttalverzekering uitbreiden om alles goed verzekerd te houden

Lening oversluiten en verhogen voor een verbouwing

Zit je in de situatie dat je meerdere leningen hebt en wil je de verbouwing ook graag financieren? Bekijk dan de mogelijkheid van de lening oversluiten en verhogen voor een opknapbeurt van je eigen huis. Dat is namelijk eveneens mogelijk bij Credit4You en voorziet je meteen in een extra voordeel. Naast dat je extra leent voor de verbouw zijn alle leningen onder één krediet te vangen. Dat geeft rust, omdat je daarmee een beter overzicht hebt. Je hoeft dan nog maar één vast bedrag per maand af te lossen. Boetevrij aflossen is als je de lening bij ons oversluit daarna bovendien ook gewoon mogelijk.

Hoeveel kan ik lenen voor een verbouwing

Een huis verbouwen kost genoeg geld. Daarom is de goedkoopste lening aanvragen een voordelige manier van financieren. De goedkoopste lening afsluiten is bij Credit4You te regelen. Bereken met onze tool welk bedrag verantwoord is om de verbouw te financieren. Heb je advies nodig of een vraag neem dan gewoon contact met ons op. Wij staan voor je klaar en zijn telefonisch te bereiken op Bel 0541 571690 of bereik ons via WhatsApp op 06 – 827 86 246. Wij reageren altijd binnen een dag.

Lening aanvragen

 

« Terug naar overzicht
#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange