Keuken Financieren En Boetevrij Aflossen

Wil je een nieuwe keuken dan zijn er verschillende opties als het gaat om de keuken financieren. Een lening aanvragen voor een nieuwe keuken is heel gebruikelijk. Het voordeel is bovendien dat er sprake is van lening voor een specifiek leendoel. Bij geld lenen voor een keuken staat de looptijd bijvoorbeeld vast. Een persoonlijke lening met de laagste rente via Credit4You is om deze reden dan ook een prima keuze.

Keuken kopen

Je gaat bij het kopen van een nieuwe keuken niet over een nacht ijs. De aanschaf en installatie van een nieuwe keuken kost al snel tussen de 10.000 euro en 20.000 euro. Dat is geld dat niet iedereen als spaargeld achter de hand heeft. Daarom neem je ook de tijd om een keuken te kopen. Bij het maken van keuzes over het materiaal van het aanrechtblad, kleur, kastjes en handgrepen staat de keukenadviseur voor je klaar. Deze voorziet je van advies en denkt met je mee om een droomkeuken te realiseren. Zo helpt Credit4You jouw bij de financiering van je keuken als je geen spaargeld beschikbaar hebt.

Persoonlijk lening keuken

Een persoonlijke lening voor de keuken is een uitstekende financieringsvorm. Er is namelijk sprake van een vaste rente en vaste looptijd. Je betaalt gedurende de hele periode hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Op deze manier is er duidelijkheid en blijft het overzicht over de financiën behouden. Komt er extra geld binnen of heb je aan het einde van de maand geld over? Bij Credit4You heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Mocht er sprake zijn van overwaarde op je woning dan is er nog een andere financieringsvorm mogelijk. Bijvoorbeeld het verhogen van de bestaande hypotheek om een keuken te kopen. Dan betaal je wel kosten voor taxatie en de notaris indien er geen verhoogde inschrijving is opgenomen in de hypotheekakte. Bij een persoonlijke lening voor een nieuwe keuken heb je deze extra kosten niet.

Rente persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

De rente over de keukenlening is net als bij een hypotheek fiscaal aftrekbaar, maar er gelden wel voorwaarden. Het geld dien je daadwerkelijk voor de nieuwe keuken te gebruiken. Het gaat namelijk om de voorwaarde van verbetering of verbouwing van je eigen woning. Daar valt het kopen van een nieuwe keuken onder. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.

Tips keuken financieren

Geld lenen voor een nieuwe keuken? Bekijk de volgende financiële tips

  • Kijk altijd goed naar de voorwaarden van de keuken financiering. Mag jij bijvoorbeeld tussentijds extra versneld aflossen? En kost het extra aflossen geld?
  • Vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Geen tijd? Credit4You vergelijkt alle aanbieders voor jou!
  • Controleer bij een nieuwe keuken ook uw lopende verzekeringen. Zijn de nieuwe keukenonderdelen duurder dan de onderdelen die u had? Misschien moet u de dekking van uw inboedelverzekering of opstalverzekering uitbreiden om alles verzekerd te houden.

Lening oversluiten en bijlenen voor een keuken

Heb je op dit moment al een lening lopen? Of misschien zelfs meerdere kredieten afgesloten en wil je de nieuwe keuken ook met een lening financieren? Bij Credit4You heb je de mogelijkheid dat te doen. De lening oversluiten en verhogen is namelijk een optie die extra lenen voor een keuken mogelijk maakt. Bovendien heb je dan nog maar te maken met het aflossen van één krediet en dat is wel zo overzichtelijk.

Lening aanvragen voor een keuken

Hoeveel kan ik lenen voor een keuken? Bij het kopen van een nieuwe keuken de goedkoopste lening aanvragen? Credit4You voorziet je bij de goedkoopste lening afsluiten van de laagste rente. Bereken eenvoudig welk bedrag verantwoord is als het gaat om een keuken financieren. Bel naar 0541 571690 of stuur een WhatsApp naar 06 – 827 86 246 als je een vraag hebt. Je hoort binnen een werkdag van ons.

Lening keuken aanvragen

 

« Terug naar overzicht
#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange