Lening afsluiten?

Sluit nu de goedkoopste lening af

Wil je een lening afsluiten? Dan is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Neem daarvoor lekker de tijd, want: Neem nooit overhaast een beslissing. Ook al wil je liever vandaag dan morgen een lening afsluiten. De informatie op Credit4You.nl helpt jou met het vinden van de juiste lening. Zorg ervoor dat deze naadloos aansluit bij het leendoel én jouw persoonlijke en financiële situatie. Omdat er zoveel soorten financieringen zijn, kan het lastig zijn hier je weg in te vinden. Gelukkig kunnen wij jou dan verder helpen! Vul ons vragenformulier in of neem even telefonisch contact met ons op. De goedkoopste lening afsluiten, daarover informeren wij jou graag.

Welke lening afsluiten?

Wanneer kies je voor een bepaald type lening? Niet voor niets is er een grote verscheidenheid aan leningen. Welke lening je het beste kunt aanvragen en afsluiten, dat is voor een deel afhankelijk van het bestedingsdoel, dus waarvoor je geld leent. Als particulier en als ondernemer kun je kiezen uit de 4 bekende leenvormen: de persoonlijke lening; het doorlopend krediet; een autofinanciering en huurkoop. Ondernemers kunnen daarnaast bij ons kiezen voor financial lease.

Persoonlijke lening afsluiten of doorlopend krediet?

Over het algemeen kiezen mensen voor een persoonlijke lening als financiering, wanneer de totale kosten van het leendoel bekend zijn. Dit kan het geval zijn bij een verbouwing, waarbij de aannemer met jou een vast bedrag afspreekt. Of wanneer je een nieuwe keuken of badkamer laat plaatsen. Auto financieren? De persoonlijke lening is ook zeer geschikt als autolening. Deze lening afsluiten heeft als voordeel dat het leenbedrag, de looptijd en de rente vaststaan. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan!

Doorlopend krediet aanvragen

Wil je liever een doorlopend krediet in plaats van een persoonlijke lening afsluiten? Een doorlopend krediet is een leenvorm die uitblinkt in flexibiliteit. Men gebruikt het voor bestedingen waarvan het onduidelijk is wat de kosten worden. Maar je kunt dit krediet ook aanvragen om gewoon wat extra geld achter de hand te hebben. Je spreekt een kredietlimiet af en je betaalt alleen rente over het gedeelte dat je opneemt. Die rente is wel variabel. Dat kan een nadeel zijn. Heb je eenmaal geld afgelost? Dan kan je dit altijd weer opnieuw opnemen. Dit is dan ook de reden (mede door de variabele rente) waarom voor een doorlopend krediet geen vaste looptijd geldt. Er geldt als het ware een flexibele looptijd.

Financial lease als autofinanciering voor ondernemers

Financial lease is een zakelijke financiering voor (startende) ondernemers. Je kan met financial lease meer dan alleen maar een personenauto of bedrijfswagen leasen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om apparatuur en machines te leasen met 'equipment lease'. Dit is in feite gewoon financial lease maar het heeft een andere naam. Hoe het ook zij, financial lease heeft voor ondernemers veel voordelen. Je bent direct eigenaar van het leaseobject en lost maandelijks een vast bedrag af. En je profiteert van vele fiscale voordelen.

Dure leningen oversluiten naar 1 goedkope lening

Heb je elders een lening of krediet afgesloten maar wil je deze oversluiten naar Credit4You.nl? Dat is mogelijk! Je kunt een dure lening door ons laten overzetten naar een goedkope lening met betere voorwaarden. En als je meerdere kleine leningen hebt, dan maken wij daar graag voor jou 1 overzichtelijke én voordelige lening van. Een lening afsluiten of oversluiten doe je nergens anders goedkoper dan bij Credit4you.nl!

Lening afsluiten Â»

#wijleverenmooiwerk | Powered by OccasionExchange